ACTUALIZARE – SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia, a transmis Bursei de Valori Bucureşti un raport curent cu privire la oferta depusă luni de investitorul Ben Madadi.

„SAI Muntenia Invest SA, administratorul SIF Muntenia SA, informează investitorii în legătură cu faptul că în data de 31.08.2021, ora 14.57, i s-a adus la cunoştinţă de către domnul Madadi Behboud, acţionar al SIF Muntenia SA, că a depus în data de 30.08.2021 la Autoritatea de Supraveghere Financiară o ofertă concurentă la oferta publică de cumpărare de acţiuni iniţiată de către SIF Muntenia, precizând totodată că, în conformitate cu oferta depusă, intenţionează cumpărarea a 55 milioane de acţiuni SIF Muntenia SA”, se arată în raport.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a primit, ieri, o solicitare de avizare a unei oferte de cumpărare pentru 55 de milioane de titluri ale SIF Muntenia (SIF4), potrivit surselor noastre din piaţă.

Citește tot articolul

SURSE DIN PIAŢĂ: Ben Madadi, cel mai mare investitor persoană fizică de la SIF Muntenia, a depus la ASF o ofertă de cumpărare pentru 55 milioane de acţiuni SIF4